Piec Josper
Okazały Josper stanowi serce naszej kuchni, to połączenie zamkniętego grilla i pieca w jednym. W całej Polsce jest jedynie 9 takich pieców! Umożliwia grillowanie w temperaturze powyżej 400°C, czerpiąc energię w 100% z węgla drzewnego. Przygotowane w nim mięsa, ryby czy warzywa zyskują charakterystyczny aromat dymu węglowego, typowy dla barbecue na żywym ogniu. Nie będziemy rozpisywali się o stekach – tego po prostu trzeba spróbować! Zapraszamy fanów grilla na prawdziwą ucztę.
Pasja do gotowania
Pasja do gotowania i miłość do natury pozwalają nam tworzyć wyjątkowe kompozycje smaków. W naszej kuchni liczy się kreatywność, naturalna jakość składników oraz wyczucie smaku. Inspiracje przywiezione z podróży kulinarnych, doświadczenie zdobywane w najlepszych restauracjach oraz umiejętności i talent kulinarny sprawiają, że serwowane dania są połączeniem kuchni międzynarodowej z kuchnią polską.